Bestellen en verzenden

Alle Artikelen die op voorraad zijn worden binnen 2-5 werkdagen verzonden. Nadat wij het pakket hebben verzonden, ontvang je van ons een e-mail met een track & trace link. Wij werken met pakketservice van DHL en Post NL .

 

Bij bestelling van klein en/of groot meubilair,  moet de klant rekening houden met een levertijd van 4 à 12 weken, naargelang het merk en type van bestelling. Op eenvoudig verzoek wordt u dit meegedeeld.
Wij zijn niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle: inbegrepen productieonderbrekingen, moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, werkkrachten, energie of transport of vertragingen in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die hetzij onszelf, hetzij onze leveranciers raken, en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.

 

Verzendkosten

Vanaf €75,- gratis verzending. Daaronder rekenen wij een bedrag van €5,95 .

 

 

Retourneren

   Bestellingen kunnen onbeschadigd  en met de originele verpakking binnen 14 dagen retour worden gezonden .

   Alle retourzendingen dienen per email   info@charmwonen.nl aangemeld te worden. 


Informeer je Charm Wonen  niet? Dan zijn zij ook niet verantwoordelijk als zij het pakket niet hebben kunnen aannemen of hebben kunnen ophalen bij een servicepunt. 
    Vermeld hierbij a.u.b. in ieder geval je volledige naam en bestelnummer en de artikelen die je wenst te retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. Je bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

 

Consument betaald de kosten voor terugzending. 

Voor kwetsbare / breekbare artikelen adviseren wij om het verzekerd te retourneren. Bij schade / breuk / verlies opgelopen tussen verzender naar ontvanger is het risico voor de verzender, in dit geval dus de klant.

De verpakkingen van onze producten zijn belangrijk. Het product moet worden teruggestuurd (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele staat en in de originele verpakking, zo onbeschadigd mogelijk.

Verpak een zending zorgvuldig in een stevige doos , met een goede buffer zodat het schokbestendig is. Stem de verpakking goed af op de kwetsbaarheid, het gewicht en de grootte van de inhoud. Zo verklein je de kans dat je pakket beschadigd of te laat geleverd wordt. 

 

*Maak foto's van alle producten!
Dit zodat wij kunnen zien dat alle artikelen geen schade hebben.

*Maak foto's van het pakket 
- Binnenkant doos inclusief beschermmateriaal.
- Hoe je de producten hebt ingepakt in de doos.
- Buitenkant doos inclusief hoe het dichtgetapt is.

Deze foto's heb je nodig als er wat gebeurt met jouw pakket en je wilt aanspraak maken op de verzekering. 

Zelf afhalen

Afhalen van uw bestelling of alleen bezichtigen is mogelijk op afspraak.

 

Betaalmogelijkheden

- Ideal

- Apple Pay

- Creditcard

-Klarna  (betaal pas nadat het product is geleverd )